Ons Kantoor

Verzekeringen en hypotheken: onze passie

Misschien bent u logistiek manager, docent of ligt uw expertise in interieurstyling. Wat uw beroep ook is, financiële producten zijn vaak niet uw passie. Gelukkig is dat bij ons anders. Wij houden ervan om kritisch met onze klanten mee te denken en onze ervaring in verzekeringen en hypotheken sinds 1992 komt ons daarbij goed van pas. Omdat wij merk-onafhankelijk werken, kunnen we per klant en per product, de verschillende aanbieders vergelijken en de beste optie aanbevelen. En dat maakt ons werk nou zo leuk!

Onze klanten zeggen dat onze aanpak persoonlijk is en vinden het prettig om een kantoor ‘om de hoek’ in te schakelen richting de grote partijen. Wij blijven dan ook bewust een kleine speler, wij vinden het namelijk belangrijk alle klanten bij naam te kennen.

Financiëel advies voor particulieren en MKB

Wie onze klanten zijn? Dat is uiteenlopend. Maar wat zij gemeen hebben, is dat ze doorgaans al hun verzekeringen bij ons onderbrengen, van opstal- tot zorgverzekering. Zo hebben ze een goed overzicht. Wij werken zowel voor particulieren uit America-Horst en omgeving als voor het lokale MKB. We vinden het altijd weer fijn om te merken dat de meeste van onze klanten ons vinden door positieve verhalen van anderen. Dat is natuurlijk de beste reclame die wij ons maar kunnen wensen.

Financieel experts met een gezamenlijke ambitie:

Financieel advies is een serieuze zaak, maar wij vinden het vooral ook een persoonlijke zaak. Onze gezamenlijke ambitie is om voor elke klant maatwerk te leveren en daarmee zoveel mogelijk zorgen (en papierwerk) uit handen te nemen. En dit lukt ons alleen als wij onze klanten echt goed kennen. En andersom. Dus met gepaste trots stellen wij ons team aan u voor.