Diensten

Verzekeringen: van autoverzekering tot levensverzekering

Verzekeringen hebben voor u eigenlijk maar één doel: u wilt er zeker van zijn dat als u of uw bezittingen iets overkomt, u in staat bent de kosten te dragen. En als de nood aan de man is, wilt u een snelle afhandeling en vergoeding, u heeft dan immers al genoeg aan uw hoofd.

Premieberekening: snel en goed advies

Behalve dat u er gerust op wilt zijn dat alles goed geregeld is, bent u uiteraard benieuwd naar de kosten. Hier vindt u onze contactgegevens. Wij maken graag een afspraak met u.

Verzekeringen per categorie:

Welke verzekering wij u uit handen kunnen nemen? Bijna alle, maar hieronder leest u de meest voorkomende. Een ander verzekeringsvraagstuk? Wij denken graag met u mee.

 • Autoverzekering en verzekeringen voor andere voertuigen
  Uw voertuig staat symbool voor uw vrijheid. Maar de kosten van het hebben van een voertuig, of het nu een auto, motor of fiets is, kunnen flink oplopen. Dit kunt u ondervangen met een goede verzekeringspolis, uiteraard met goede voorwaarden en een aantrekkelijk tarief.
 • Brandverzekering: van inboedel- tot woonhuisverzekering:
  Uw woonhuis is zoveel meer dan een dak boven uw hoofd. Het is uw thuis, een rust- en ontmoetingspunt en herbergt kostbaarheden en herinneringen. Daarom wilt u het goed beschermen. Wij kijken graag samen met u welke verzekeringsproducten bij uw huis en huisgenoten passen.
 • Aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekering: schades en advies
  U bent niet alleen in het verkeer of op uw werk. Als u een ander schade toebrengt, wilt u niet ineens hoge kosten hebben, daarom is er een aansprakelijkheidsverzekering.
  En u bent vast een vredelievend persoon, maar iedereen heeft wel eens een juridisch conflict. In zulke gevallen is het goed om advies in te winnen bij een jurist.
 • Levensverzekeringen: verzekeringen voor alle levensfases
  We gunnen iedereen een lang, gezond en zorgeloos leven. Maar toch is het goed om ook eens stil te staan bij de zaken die anders kunnen lopen. Stel dat u iets overkomt, dan wilt u namelijk dat alles goed geregeld is.
 • Reisverzekeringen en andere recreatieve verzekeringen:
  Op vakantie wilt u genieten en niet nadenken over wat er mis kan gaan. Daarom bieden wij uiteenlopende verzekeringen aan: van een doorlopende reisverzekering tot verzekeringen voor uw caravan.